Tints of Nature – naturlig hårfarve i ypperste kvalitet!

By:

Vi ved det allesammen – hårfarve er desværre ofte propfyldt med kemikalier der ødelægger håret fra rod til spids, og kan give alvorlige allergener i hovedbunden. Hidtil har der ikke på det danske marked eksisteret permanent hårfarve udviklet med sigte på forbrugerens anvendelse i hjemmet, men nu skal du ikke længere fortvivles! “Tints of Nature” er en hårfarve helt uden de skadelige parabener og ammoniak, kun indeholdende økologiske ingredienser – alle certificerede.

“Men dur den så overhovedet? Bliver resultatet godt?” JA! Det er det korte og klokkeklare svar! Dit hår får et glinsende og glamourøst udseende helt uden at knække og splintres da alle de vanlige kemikalier ikke er tilsat. 

Flere og flere mennesker bliver idag (heldigvis!) stadig mere og mere bevidste om hvilke stoffer der er i de produkter du bruger på kroppen, i ansigtet og håret, og hvis du er en af dem, så skal du ikke tøve med at vælge Tints of Nature. Du garanteres effektiv hårfarvning helt uden bivirkninger. Produkterne indeholder en helt særegen blanding af organiske ekstrakter, men ikke nok med det; de er også sprængfyldte med vitaminer, blandt E-, og C-vitamin, og nærende udtræk fra planter, der giver dig hår den optimale pleje og beskyttelse. Du tilfører tilmed håret fugt under behandlingen – sandsynligvis stik modsat dine hidtige oplevelser, hvor hårfarvning er en ekstremt skadelig omgang. I hver eneste boks finde du alle de remedier der skal bruges under processen.

Du kan med den største fordel bruge både shampoo og balsam fra Tints of Nature i forlængelse af din hårfarvning. Produkterne er særligt udviklede hertil, og hjælper med at bevare og forlænge farven, hvilket for de fleste er ganske ønskværdigt. Tints of Nature er et prisvindende produkt, det er blandt andet løbet med titlen som Englands bedste. Hos Hair4all finder du alle de lækre produkter til særdeles fordelagtige priser – så hvorfor vente?