Tag nemt dit sexlegetøj med i tasken

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De fleste bruger sexlegetøj derhjemme i sengen, men hvis du hører til den mere eventyrlystne slags, kan det være, at du gerne vil bruge det, når du er ude også. Det kan være på et toilet, i et prøverum eller ude i naturen. Der er mange forskellige steder, hvor det er rart at bruge sexlegetøj, og hvor det er muligt at gøre det helt diskret uden, at nogen opdager dig. 

Hvis du leder efter noget småt sexlegetøj, som du nemt kan have i din taske, er det en god ide, at du går ind på webshoppen https://www.belugi.dk/. De har et stort udvalg af forskellige former for sexlegetøj og derfor selvfølgelig også nogle, som du kan have i din taske. Det er for eksempel en vibrator, der er formet som en læbestift. Hvis der er nogen, der kigger i din taske, vil de aldrig gætte, at det er en vibrator. 

Du kan også få en vibrator, der er formet som en badeand. Det er måske ikke den mest oplagte ting at gå rundt med i sin taske, men den er bestemt ikke lige så opsigtsvækkende som en aflang vibrator. Den behøver du derfor heller ikke at skamme dig over, at nogen finder. 

Posted in: sexlegetøj