Hold dit næste møde eller dit kursus i smukke og inspirerende rammer

By:

advertorial

Du tænker måske ikke over det til hverdag, men det kan faktisk være langt nemmere for dig at få nye ideer og inputs, når du ikke er i dine vante rammer. Tænk bare på, hvordan du langt nemmere kan se, hvordan du gerne vil have, at din hverdag skal være, når du er på ferie. Derfor er det også en god ide for dig, at du sørger for at holde dine konferencer og dine møder væk fra virksomheden. Ved at være i nogle nye omgivelser kan det åbne op for nye ideer. 

Et godt sted for jer at få nye ideer og blive inspireret af omgivelserne er Sandbjerg Gods. Det er et konferencecenter i Sønderborg. Som, du kan regne ud ud fra navnet, er det et tidligere gods, der i dag danner rammen om møder og konferencer. Det smukke gamle gods med de store sale giver noget helt særligt til jeres møder og oplæg. 

image

Alle moderne faciliteter på godset

Nu tænker du måske, at et gammelt gods så også betyder, at der ikke er de faciliteter, som du har brug for til dit møde, eller til din konference. Men det er på ingen måde tilfældet. I hvert fald ikke, når det kommer til Sandbjerg Gods. Der er trådsløst internet, projektor, PC, videokonferenceanlæg og en række andre former for moderne udstyr i deres mødelokaler. Du kan derfor være sikker på, at du kan gennemføre mødet på den måde, som du ønsker. 

Hvis I kommer langvejs fra, eller I skal holde en konference over flere dage, har I også mulighed for at booke overnatning på godset. Der er flere af godsets bygninger, der er blevet omdannet til værelser. Du kan for eksempel sove i den gamle inspektørbolig eller i den gamle stald, når du besøger godset. Hvis I er en gruppe, der booker sammen, kommer I også til at bo sammen.