Frisk badekarret op med en emaljering

By:

Er dit badekar plettet, skrammet, og skæmmet af misfarvede plamager, som føles ru i overfladen? Så er det på tide at overveje at lade badekarret renovere. Og dette gøres på mest effektiv vis med emaljering af badekar.

Hvad sker der i forbindelse med emaljering af badekar?

Når en badekarsmaler skal emaljere et badekar starter han med at dække hele badeværelset af. Dette for at undgå unødigt griser når selve oprensningen af badekarret foregår. Badekarret renses grundigt indvendigt og slibes til den indvendige overflade er ganske jævn og ensartet. Dernæst påføreste de forskellige emalje komponenter ved hjælp af en sprøjtepistol.

Der skal typisk tre til fire lag til førend det ønskede resultat – en hård, stærk og skinnende emalje overflade – er opnået. Hernæst skal den nye emalje have lov at hærde i cirka fireogtyve timer. Og så står dit badekar faktisk som nyt, parat til at blive taget i brug, og med en emalje som kan holde i mange år fremover.

Kan jeg selv emaljere mit badekar?

Som det fremgår oven for minder emaljering af badekar faktisk en del om en autolakering – en proces du aldrig selv ville udføre derhjemme. På sammen måde bør du altid overlade arbejdet med emaljering af badekar til en professionel badekarsmaler, i hvert fald hvis du ønsker det helt optimale resultat.

Når du lader en badekarsmaler forestå emaljering af badekar kan du være sikker på at dit badekar bliver både smukt og stærkt i emaljen, og dermed indbyder til lange, varme hyggestunder i duftende vand.

Hvor kan jeg finde en kompetent badekarsmaler?

Er du bosat i det københavnske eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge den dygtige og erfarne badekarsmaler Emaljespecialisten når dit badekar skal sættes flot i stand. Du kan læse mere og finde din pris på emaljering af badekar på Emaljespecialistens hjemmeside Emaljespecialisten.dk.

Posted in: emaljering