Forskellige typer glidecremer

By:

Selvom du altid har nydt dit sexliv, sker der ikke noget ved at finde en måde at gøre tingene endnu bedre på.

Her kommer glidecreme ind i billeder, og du bliver måske forbløffet over hvor man forskellige typer der findes og hvad de kan bruges til – her er det kun fantasien der sætter grænser. De tre hovedkategorier i glidecremer synes at være: oliebaseret, silikonebaseret og vandbaseret.

OLIEBASERET GLIDECREME

Babyolie er en af ​​de mest brugte oliebaserede glidecreme. Den er også billig. Denne type glidecreme er egentlig ikke en officiel glidecreme, men bruges som sådan, da olie normalt har færre tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Men denne type glidecreme anbefales til dem, der ikke bruger kondomer, da oliebaseret glidecreme kan forårsage at kondomet falder oo/eller går i stykker. Olie og latex er ikke en god kombination, og latexkondomer risikerer at blive punkteret af olien, hvilket skaber små (men betydelige) huller i kondomet.

SILICONE GLIDECREME

Glidecremebaseret på silicone indeholder ofte ikke vand. Dette kan være en fordel for nogle og en ulempe for andre. Mere om det senere. Silikone glidecreme føles anderledes, primært fordi silikone ikke absorberes af huden, i modsætning til olie eller vand. Dette giver et helt nyt udvalg af muligheder.

VANDBASERET GLIDECREME

Vandbaseret glidecreme er den mest anvendte glidecreme. Da den er baseret på vand, absorberes den hurtigt af huden, og det kan medføre, at glidecremen udtørrer hurtigere og at du skal bruge mere. Til gengød er der mindre chance for tørhed, og denne type glidecreme beroliger huden og gør ikke oplevelsen mindre dejlig.

Husk: brugen af glidecreme betyder ikke, at din partner ikke ønsker sex eller ikke tænder på dig, tværtimod. Glidecreme kan anbefales til alle og enhver, når som helst. Det er en seksuel forstærker, og mange kvinder kan elsker glidecreme, selvom de allerede er våde og tændte. Glidecreme giver blot et ekstra sus i samværet og så er det et must hvis I dyrker analsex.

Posted in: glidecreme