Få styr på lokkerne med en luksusbehandling hos frisør Pii i København

20 december 2017 Astrid Pedersen
Få styr på lokkerne med en luksusbehandling hos frisør Pii i København

Uanset om du er langhåret, har en smart korthårsfrisure, eller befinder dig et sted midt imellem, er det sundt og velgørende for både dit hår og dit eget velbefindende at booke en tid til selvforkælelse hos en frisør i ny og næ. I lighed med andre former for wellness er et frisørbesøg afslappende og afstressende – og i modsætning til for eksempel en massage, vil du have synlige resultater af dit frisørbesøg i form af en ny hårstil, som du kan glæde dig over længe efter.

Undgå skuffelser – vælg en frisør med kvalitet

Når du skal finde en frisør, er det meget vigtigt, at vedkommende er faglært og har en professionel indstilling til sit hverv. Der er næsten ikke noget værre end at komme ud fra frisøren og være på grådens rand, fordi håret er blevet ødelagt af en fejlbehæftet behandling, eller frisuren er helt forkert, fordi frisøren glemte at lytte ordentligt efter, da du udtrykte dine ønsker til klippestil eller hårlængde. Og hvad der er værst er, hvis frisøren har anvendt produkter, hvis indhold af skadelig kemi har givet din hovedbund en allergisk reaktion, som måske skal bruge måneder på at hele. Derfor bør du udse dig en frisør, som primært anvender naturlige og bæredygtige produkter i forbindelse med vask, farve, styling og pleje, og som samtidig har ekspertisen til at kunne vurdere, præcis hvad dit hår har brug for.

Selvforkælelse og behandling i høj kvalitet hos frisør Pii

Netop denne type frisør finder du hos frisør Pii, hvor der udelukkende ansættes dygtige og faglærte frisører, som kan deres kram. Hos frisør Pii er du som kunde i centrum fra start tilslut – og du kan være sikker på, at der udelukkende navendes kvalitetsprodukter med forsvindende lille risiko for skader og irritation. Du kan læse mere om frisør Pii på https://www.frisorpii.dk/.

Flere nyheder