Få hjælp til behandling af misbrug på et misbrugscenter

By:

De fleste mennesker, som har været i berøring med et afhængigheds betinget misbrug – enten hos sig selv eller hos de nærmeste – kan skrive under på, at et sådant ikke blot forsvinder af sig selv. Det ligger i afhængighedens natur, at jo mere man dyrker den, des hårdere bider den sig fast. Og jo stærkere et tag, en afhængighed får i et menneske, des hårdere går misbruget ud over såvel den direkte misbrugsramte som vedkommendes nærmeste omgivelser.

En afhængighed, som over en længere periode har haft mulighed for at grave sine kløer ned i et menneskes krop og sjæl, vil meget nødigt give slip. Derfor er det nødvendigt med professionel hjælp, hvis ikke misbruget skal få alvorlige – og måske endda fatale – konsekvenser.

Du kan hjælpe den misbrugsramte

Desværre forholder sagerne sig som oftest sådan, at den misbrugsramte er den sidste, der nogen sinde vil erkende, at der er et problem. Dette er en essentiel mekanisme i afhængighed, og grunden til, at den kan få så godt fat. En misbrugsramt person vil til hver en tid benægte, at vedkommendes brug af alkohol, stoffer eller receptpligtig medicin udgør et problem, og hårdnakket påstå, at han eller hun har fuld kontrol over forbruget.

Som pårørende er det derfor din opgave at hjælpe den misbrugsramte frem til den vigtige erkendelse, som skal til førend vedkommende bliver motiveret for at gå i behandling. Og i de fleste tilfælde er professionel behandling på et misbrugscenter langt den bedste og mest langtids holdbare løsning.

Få hjælp til behandling af misbrug på Behandlingscenter Stien

Du bør dog aldrig stå med opgaven alene. Hos Behandlingscenter Stien står dygtige misbrugskonsulenter klar til at hjælpe dig og rådgive dig i forhold til såvel den vanskelige konfrontation som det efterfølgende behandlingsforløb.

Læs mere om behandling af misbrug på behandlingscenter-stien.dk

Posted in: Misbrugscenter