Få en bedre udgang til terrassen med dobbelte terrassedøre

11 oktober 2021 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Vil du have en bedre overgang mellem ude og inde i din bolig, kan det være, at du skal lave døråbningen ud til terrassen større. På den måde kan du nemmere komme ud og ind, og om sommeren, når dørene står åbne hele tiden, vil det nærmest føles som, at du slår de to rum sammen til et. 

Et af de steder, hvor du kan kigge efter dobbelte terrassedøre til din bolig, er på webshoppen klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af døre og vinduer, dermed kan du også nemt finde de rette terrassedøre. Se mere her

Når du skal vælge terrassedøre, er det vigtigt, at du tænker over, hvor meget glas der skal være i dem. Skal det gå hele vejen fra gulv til loft, eller skal det kun gå halvvejs ned? Med glas fra gulv til loft bliver der selvfølgelig lukket langt mere lys ind, men hvis du gerne vil have lidt mere privatliv i din bolig, kan du vælge, at den kun skal have vinduer halvvejs ned. 

Hvor mange felter skal glasset være inddelt i? 

Lige meget om du vælger, at der skal være glas hele vejen ned, eller der kun skal være glas halvvejs, skal du tage stilling til, hvor mange felter det skal være delt ind i. Du kan finde et utal af forskellige muligheder hos klarvinduer.dk. Det er for eksempel to hele glasdøre, inddeling i fire ruder, seks ruder, otte ruder, 12 ruder og 20 ruder. Der er altså rigeligt forskelligt at vælge imellem.

Det vigtigste hensyn er selvfølgelig, hvad der vil passe til din bolig. Har du en ældre bolig, vil det ofte være terrassedøre med mange felter, der passer bedst ind der. Hvis du har en nyere bolig, kan du typisk vælge frit. Der kan en terrassedør med to glasdøre for eksempel sagtens passe ind. 

Flere nyheder